Peres és nem peres képviselet

Irodám a klasszikus ügyvédi tevékenységen belül mind peres, mind nemperes (pl. fizetési meghagyás, végrehajtás) eljárásokban is vállalja gazdasági társaságok, állami- és önkormányzati intézmények, valamint non-profit szervezetek jogi képviseletét. A peres eljárások során határozottan és felkészülten képviselem ügyfeleimet, ugyanakkor nem zárkózom el a jogviták békés, peren kívüli megoldásától sem.

Igény esetén készséggel tekintem át a folyamatban lévő peres ügyet és adok jogi véleményt a per állásáról, valószínűsíthető kimeneteléről, valamint az álláspontom szerinti megoldási lehetőségekről.

A peres és nemperes jogi képviseleten kívül Irodám számos ügyben jár el Megbízói képviseletében különböző közigazgatási hatóságok (pl. Fogyasztóvédelmi Hatóság, Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala) előtt folyó eljárásokban.

A peres ér peren kívüli követelésérvényesítés keretében sajnos nem áll módomban magánszemély ügyfelek megbízásait fogadni, valamint ötmillió forint pertárgy érték alatt sem tudok rendelkezésre állni.

Comments are closed.